Undrar du över något? Hör av dig på: info@pocobello.se

Köpvillkor

Välkommen till pocobello.se. Samtliga priser som visas inkluderar 25 % moms.
Inga extra kostnader utöver frakt tillkommer. Efter lagd beställning skickas ett
e-mail ut till köparen med detaljerad information om köpet. Kvitto på betald
vara följer alltid med paketet.

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Denna e-postadress används även vid eventuella kontakter med kundtjänst.

Frakt
Fraktkostnaden är för närvarande 59:- inom Sverige.

Betalsätt:

I kassan väljer du även vilket betalningsalternativ du föredrar. Följande alternativ finns:

**** Jag accepterar SWISH ! Maila mig för nummer o info !

– 1. Postförskott – Du betalar när du hämtar ut paketet på Postens utlämningsställe. Maxgräns för postförskott är 5 000 kronor.

– 2. Paypal

– 3. Delbetala Svea webpay:

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Allmänna villkor hittar du här.

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

Distans och hemförsäljningslagen hittar du : http://www.konsumentverket.se/Lagar–regler/Lagar/Distans–och-hemforsaljningslagen/

-4 Faktura Svea Webpay :

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av POCOBELLO överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Leveranstid

Alla beställningar skickas samma dag som du gör en beställning. Leveranstiden är normalt 1-14 arbetsdagar från det att beställning görs. Skulle någon skomodell tillfälligt vara slut i lagret kan leveranstiden bli längre. I sådana fall får du meddelande om detta med uppskattad leveranstid, och kan då avbeställa ordern utan kostnad. Eftersom våra skor i de flesta fall är handgjorda skor är leveranstiden cirka 14 arbetsdagar.

 

Personuppgifter
För att handla hos oss måste du fylla i alla obligatoriska fält vid kundregistreringen.
Det är viktigt att vi får din e-postadress för att underlätta kommunikation i samband med order mm, men du kan själv välja om du vill ha nyhetsutskick från oss eller inte. Genom att kryssa i rutan för nyhetsbrev får du automatiskt specialerbjudanden och information om nyheter.
Vi förmedlar eller säljer aldrig uppgifter till tredje part.

Utebliven betalning
Vid eventuell fakturering är betalningstiden 10 dagar. Vid sen betalning tillkommer dröjsmålsavgifter och dröjsmålsränta enligt lag.

Ångerrätt och retur
För privatpersoner gäller full ångerrätt inom fjorton dagar från det att varan mottagits, förutsatt att varan är i nyskick. Det är viktigt att en kopia av faktura/följesedel bifogas. Om någon vara är skadad vid ankomst, se avsnittet reklamationer nedan.

Fraktavgift och returporto betalas alltid av kunden.

Ni som kund är ansvarig för att paketera varorna så att de inte rimligen kan skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst pga. bristande emballage kommer att debiteras kunden.
OBS! Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott).

Vi ber dig vänligen att prova skorna på ett mjukt underlag. Gå inte utomhus eller på ett hårt underlag. Vi kan inte acceptera returer av skor som har fått yttersulan repad.

Paket som inte hämtas ut

Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För paket som ej hämtas ut debiteras 299 kr. Det motsvarar våra kostnader för att skicka paketet och få det i retur. Posten AB förvarar ett outhämtat paket i 14 dagar innan det returneras till oss.

För specialbeställda skor som inte hämtas ut debiteras 30 % av försäljningspriset.

Reklamationer
Kontakta oss snarast om en vara är felaktig eller defekt.
Returnering av en reklamerad vara sker alltid på vår bekostnad, men kontakta oss alltid innan du returnerar en vara.
Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott). En defekt vara ersätts i första hand med en ny felfri.
Observera att synliga transportskador måste anmälas inom 4 dagar till vår kundservice.

Reservationer
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i marknadsföringen och för utgående varusortiment.
Vi har ingen förpliktelse att leverera varor med uppenbar fel prissättning.
Vi garanterar inte att varor levereras inom angiven tid då oförutsedda förseningar kan inträffa.
Vi lämnar ingen kompensation för olägenheter som kan uppstå vid eventuella förseningar.

Tvist
Tvist med anledning av tillämpningen eller tolkningen av dessa köpvillkor skall i första hand lösas genom förhandling mellan Kund och Butiken. Kan dessa parter inte komma överens avgörs tvisten i svensk domstol enligt svensk rätt.

Force Majeure
Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

 

Log In or Create an account