Undrar du över något? Hör av dig på: info@pocobello.se

Om Oss

JESSICAHört ”tyvärr, den här skon finns bara från storlek 36” några gånger för mycket? Sugen på ett par snygga sandaler utan Barbie- eller Pippimotiv? Trött på flera lager sulor i skorna för att de inte ska glappa för mycket?

Då har Du kommit rätt.

PocoBello är nätbutiken för Dig som lever på liten fot. Vi har handplockat de läckraste skorna till Dig, eftersom det är varje kvinnas rättighet att ha snygga skor som sitter bra på foten. Även om hon har små fötter.

Efter många telefonsamtal och mail från kvinnor med stora fötter, har vi förstått att de har samma problem, fast tvärtom. Alla skor är för små. Därför har vi nu utökat vårt sortiment med skor även för större fötter. ALLA kvinnor har rätt till snygga skor.

PocoBello säljer bara skor av högsta kvalitet. Skofabrikanterna är noga utvalda och skorna synade in i minsta lilla söm av experter med många års yrkeserfarenhet av skotillverkning. Men det räcker  inte att skorna är snygga och av bästa kvalitet för att de ska passa in i vårt sortiment. Vi kräver mer, vi kräver det där lilla extra. Skor från PocoBello ska synas i mängden.

Välkommen med synpunkter och önskemål.

Mvh Jessica

 

Log In or Create an account