Undrar du över något? Hör av dig på: info@pocobello.se

Välj Rätt Storlek

  • Skostorlekarna varierar så mycket mellan olika skor och modeller att det inte går att vara säker på vilken storlek man har. För att vara säker på att du beställer rätt storlek, är det därför viktigt att du mäter dina fötter. – Klicka här för en utförlig beskrivning.
  • När du beställer skor hos PocoBello och klickar på storleken, kommer det upp ett mått för varje skomodell och storlek. Om din fot till exempel är 225 mm, ska du alltså ha storlek 35, hos Pocobellos  dess storlekar. Men vi brukar råda våra kunder att lägga till 0,5 – 1 cm på sitt fotmått för att få rätt storlek. Det gör vi eftersom vi har märkt att skorna gärna blir lite små annars.
  • När du mäter dina fötter är det viktigt att mäta så noga som möjligt på millimetern. Det bästa sättet att mäta foten på är att ställa sig på ett papper och markera var stortån och hälen slutar. Det går enklare om man ställer sig med hälen mot en vägg. Den ena foten är oftast något längre än den andra. Ta alltid måttet för den längsta foten.
  • Ring eller mejla oss om du känner dig osäker och har frågor om storleken.
  • Skulle skorna ändå vara fel i storlek har du fri bytesrätt och även öppet köp om du vill ha pengarna tillbaka. Kom bara ihåg att skorna måste vara i samma skick som de var när du fick dem (se Villkor). – Returrätt gäller ENDAST skor som ej är SPECIALBESTÄLLNINGAR.

Log In or Create an account